Keyword selection Επιλογή των Keywords του web site σας

Οι λέξεις κλειδιά είναι αυτό που βοηθά την ιστοσελίδα σας να αναγνωριστεί από τις μηχανές αναζήτησης του Διαδικτύου, και κατά συνέπεια, να βοηθήσει τους μελλοντικούς σας πελάτες να δουν την παρουσία σας στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές στρατηγικές που μπορούν να υιοθετηθούν για να εξασφαλίσουν την πιθανότητα του ιστοχώρου σας να εμφανίζεται στις πρώτες αναζητήσεις με λέξεις κλειδιά:

  • Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο για λέξεις κλειδιά (keyword tool) για να σας βοηθήσει να βρείτε τις πιο κατάλληλες λέξεις κλειδιά για την ιστοσελίδα σας.
  • Η στόχευση σε φράσεις με λέξεις κλειδιά είναι μια πολύ καλύτερη ιδέα από να προσπαθείτε να στοχεύετε σε μεμονωμένες λέξεις. Οι φράσεις τείνουν να είναι ευκολότερες στην ταξινόμηση και στην τροποποίηση σε σχέση με τις μεμονωμένες λέξεις.
  • Χρησιμοποιήστε διαφορετικές φράσεις με λέξεις κλειδιά σε κάθε σελίδα.
  • Μη στοχεύετε σε παραπάνω από ένα ή δυο πρωτεύον φράσεις με λέξεις κλειδιά και παραπάνω από δυο ή τρεις για δευτερεύον φράσεις με λέξεις κλειδιά για κάθε σελίδα.
  • Επιλέξτε λέξεις κλειδιά με τα οποία να μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τα διάφορα τμήματα της ιστοσελίδας σας.
  • Εάν έχετε εκατοντάδες σελίδες με περιεχόμενο, σιγουρευτείτε ότι διαβάζονται καλά και έχουν μοναδικό περιεχόμενο. Με την πάροδο του χρόνου, εάν διάφοροι χρήστες παραθέτουν το περιεχόμενό σας, η σελίδα σας θα αρχίσει να ταξινομείτε για πολλούς διαφορετικούς όρους εφόσον είναι μοναδική και απευθύνεται σε ένα θέμα.