Αlgorithm changes SEO Search engine optimization αλλαγή αλγόριθμού

Η ταξινόμηση σας στις μηχανές αναζήτησης μπορεί να βελτιωθεί ή να χειροτερέψει κάποια στιγμή. Πολλοί θα σπεύσουν να αλλάξουν κάποια πράγματα όταν αλλάζουν οι αλγόριθμοι. Μερικές φορές οι μηχανές αναζήτησης εφαρμόζουν νέους αλγορίθμους, και έπειτα μπορεί να τους αποσύρουν. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι συνέβη ακριβώς, καλύτερα να μην αρχίσετε να αλλάζετε ρυθμίσεις και λειτουργίες χωρίς να το εξακριβώσετε.
Μερικές φορές όταν οι αλγόριθμοι αποσύρονται ή γίνονται λιγότερο επιθετικοί, πολλά web sites ακόμα και τότε δεν ταξινομούνται όπως πριν επειδή οι webmasters τους άλλαξαν τα πράγματα που τους βοηθούσαν αρχικά.
Όταν μια ταξινόμηση προσωρινά αλλάζει δεν σημαίνει ένα domain έχει αδικηθεί ή τιμωρηθεί. Απλά είναι πολύ πιθανότερο τα κριτήρια ταξινόμησης να αλλάζουν και να μην ταιριάζουν με τα νέα δεδομένα ταξινόμησης όπως ταίριαζαν με τα παλαιότερα.
Όλες οι τεχνικές SEO κρύβουν κινδύνους αλλά και σας ανταμείβουν. Και ενώ θέλετε να βρίσκεστε σε ή κοντά στα πρώτα αποτελέσματα μιας αναζήτησης, πιθανότατα δεν θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις τεχνικές που είναι εξαιρετικά επικίνδυνες ιδίως όταν έχετε ένα web site στο οποίο αποσκοπείτε σε μακροπρόθεσμα κέρδη. Γι 'αυτό προσέξτε μια από τις βασικότερες τεχνικές του SEO που είναι να γνωρίζετε πότε να μην κάνετε καμία αλλαγή.