Συμβουλές Βελτιστοποιήσης για τις μηχανές αναζήτησης

Web site optimazation βελτιστοποίηση Ιστοχώρου
Η αρχική σας σελίδα είναι η αφετηρία για την ξενάγηση ενός επισκέπτη στον ιστοχώρου σας. Γι' αυτό, είναι σημαντικό να εξετάστει κάθε σελίδα του και να εξασφαλίστει ...
ένα βελτιωμένο σχέδιο που λειτουργεί καλά με τις μηχανές αναζήτησης καθώς επίσης και τους πελάτες. Έχετε υπόψιν τα εξής:
Διαβάστε περισσότερα...

Off page optimazation βελτιστοποίηση off page
Στον τομέα του πως να φτιάξεις έναν σύνδεσμο, υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν. Το σημαντικότερο μέρος για την επίτευξη ενός υψηλού σε Rank ιστοχώρου στις σύγχρονες μηχανές αναζήτησης είναι η διαδικασία σύνθεσης του συνδέσμου. Κάποια βήματα που μπορούν να βοηθήσουν είναι τα εξής:
Διαβάστε περισσότερα...

On page optimazation βελτιστοποίηση on page
Η βελτιστοποίηση σελίδων είναι η διαδικασία κατά την οποία ο ιστοχώρος σας λειτουργεί με τον αποτελεσματικότερο τρόπο σε σχέση με την ταξινόμηση του στις μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να βελτιστοποιήσετε τη σελίδα σας με αποτελεσματικό τρόπο:
Διαβάστε περισσότερα...

Homepage optimization τεχνικές βελτιστοποίησης για την κεντρική σελίδα του web site σας
Εκτός από τη βελτιστοποίηση των σελίδων για τις μηχανές αναζήτησης, είναι επίσης σημαντικό να βελτιστοποιηθεί για τους πελάτες σας και η αρχική σελίδα της του ιστοχώρου σας, προκειμένου να σιγουρευτείτε ότι λειτουργεί αποτελεσματικά.
Διαβάστε περισσότερα...


Google optimization τεχνικές βελτιστοποίησης για τη μηχανή αναζήτησης Google
Αρχικά, δεν υπάρχει κανένας άμεσος τρόπος που με επί πληρωμή η μηχανή αναζήτησης Google να σας βγάλει (και κυρίως από τα πρώτα) αποτελέσματα των αναζητήσεων του.
Διαβάστε περισσότερα...


Yahoo optimization τεχνικές βελτιστοποίησης για τη μηχανή αναζήτησης Yahoo
Ο κατάλογος Yahoo! και η μηχανή αναζήτησης Yahoo! είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Ο κατάλογος είναι μια χειρωνακτική αναθεωρήσιμη συλλογή ιστοχώρων. Η μηχανή αναζήτησης Yahoo! συγκεντρώνει πληροφορίες από διάφορες τεχνολογίες αναζήτησης που αγοράζονται μέσω της Yahoo!.
Διαβάστε περισσότερα...


MSN Live optimization τεχνικές βελτιστοποίησης για τη μηχανή αναζήτησης MSN Live
Η MSN (που τώρα πλέον ονομάζετε live www.live.com) είναι μια από τις πρώτες τρεις μηχανές αναζήτησης. Η αναζήτηση MSN έχει το 12% περίπου των αναζητήσεων.
Διαβάστε περισσότερα...

Yahoo Directory SEO Search engine optimization καταχώρηση στο Yahoo Directory
Ο ιστοχώρος σας θα απαριθμείται στα αποτελέσματα της Yahoo! αναζήτησης ακόμα κι αν δεν καταχωρήσετε την ιστοσελίδα σας στον κατάλογό της dir.yahoo.com. Η Yahoo! χρεώνει ένα ετήσιο πόσο για καταχώρηση στον κατάλογο της, η οποία αν και είναι λίγο ακριβή αξίζει το κόστος ιδίως για τις περισσότερο εμπορικές ιστοσελίδες. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να μην σας ζητηθεί και ανανέωση της καταχώρησης.
Διαβάστε περισσότερα...


Other search engines λοιπές μηχανές αναζήτησης
Γενικότερα το 85% των αναζητήσεων γίνεται από τις τρεις μεγαλύτερες μηχανές Google, Yahoo! και MSN. Από τις υπόλοιπες, πιο γνωστές μηχανές είναι η Ask και η AOL που έχουν ένα μικρό μερίδιο στην αγορά
Διαβάστε περισσότερα...


Registering with directories Καταχώρηση σε Καταλόγους
Μια από τις σημαντικές τεχνικές off-page βελτιστοποίησης του ιστοχώρου σας είναι η καταχώρηση του σε web καταλόγους. Καταχωρήστε το domain σας στους σημαντικότερους καταλόγους ακόμα και σε γενικούς καταλόγους λιγότερης σημαντικότητας.
Διαβάστε περισσότερα...

Keyword selection Επιλογή των Keywords του web site σας
Οι λέξεις κλειδιά είναι αυτό που βοηθά την ιστοσελίδα σας να αναγνωριστεί από τις μηχανές αναζήτησης του Διαδικτύου, και κατά συνέπεια, να βοηθήσει τους μελλοντικούς σας πελάτες να δουν την παρουσία σας στο Διαδίκτυο.
Διαβάστε περισσότερα...


Αlgorithm changes SEO Search engine optimization αλλαγή αλγόριθμού
Η ταξινόμηση σας στις μηχανές αναζήτησης μπορεί να βελτιωθεί ή να χειροτερέψει κάποια στιγμή. Πολλοί θα σπεύσουν να αλλάξουν κάποια πράγματα όταν αλλάζουν οι αλγόριθμοι. Μερικές φορές οι μηχανές αναζήτησης εφαρμόζουν νέους αλγορίθμους, και έπειτα μπορεί να τους αποσύρουν.
Διαβάστε περισσότερα...


Κακές τεχνικές βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης
Μια τέλεια βελτιστοποιημένη σελίδα θα ήταν ότι καλύτερο για έναν webmaster, αλλά οι μηχανές αναζήτησης δεν ψάχνουν για την τέλεια βελτιστοποιημένη σελίδα, αλλά γα την σελίδα που θα ικανοποιεί καλύτερα την αναζήτηση του ερευνητή.
Διαβάστε περισσότερα...